THE WORK:  Leven vanuit authenticiteit en verbondenheid

11 – 12 juni 2022

Met Aafke Satyananda Heuvink

Leef jij vanuit authenticiteit? Of maak je jezelf wel eens kleiner dan je bent, houd je jezelf in, doe je je anders voor, dit alles uit angst om de goedkeuring en de waardering van anderen te verliezen? Zou je graag meer verbondenheid willen voelen, niet alleen met anderen maar vooral met jezelf? Dan is dit een weekend voor jou!

Leven vanuit authenticiteit betekent dat we weer leren varen op ons eigen innerlijke kompas. Dat we volledig in verbinding blijven met onszelf. Dat we onvervaard onze eigen keuzes maken en ons vrij voelen om in alle verbondenheid onze eigen inzichten uit te dragen. Authentieke mensen kennen alle verschillende kanten van zichzelf en hebben daardoor begrip voor anderen, waardoor als vanzelf ook verbondenheid met de omgeving ontstaat.

Een authentiek leven betekent niet dat we geen angsten of onzekerheden meer zullen kennen. Het betekent alleen dat we alle aspecten van onszelf aannemen, respecteren en waarderen – ook, of juist, de aspecten waarvan we hebben geleerd dat we ze moeten verbergen. Het leiden van een authentiek leven is daardoor niet iets wat je zo maar even doet. Het is een uitdaging, een reis met vallen en opstaan. Hoewel we authenticiteit in anderen vaak bewonderen, zien we voor onszelf vaak beren op de weg.

Dit weekend gaan we onderzoeken hoe we van ons eigen innerlijke pad af raken, en hoe we weer in contact kunnen komen met onze eigen spontane onschuld en onze eigen liefdevolle natuur. Daardoor kan onze authenticiteit ontwaken, waardoor we het leven kunnen leven waarvoor we zijn gemaakt.

Authenticiteit is als een verwaarloosd zaadje dat licht nodig heeft om te kunnen groeien en tot volle bloei te kunnen komen. Gun het de tijd, koester jezelf, en dompel je onder in dit weekend om weer dicht bij je zelf te komen!

Meer info over The Work vind je op de website van Aafke Satyananda Heuvink: www.living-heart.nl, of op www.thework.com. Er zijn interviews en vele boeiende youtube video’s.

Vrijdag: 20.00- 21.30: Inloopavond The Work van Katie Byron, open voor iedereen. Beperkt aantal plaatsen, vooraf inschrijven:

Lesuren van het weekend:

zaterdag:  9.30: ontvangst met thee

  • 10.00 – 12.00: les
  • 12.00: lunch
  • 14.30 – 17.30: les

zondag:

  • 9.00 – 12.00
  • 12.00: lunch
  • 13.30 – 16.30: les

Wie? Aafke S. Heuvink is een erkende facilitator, opgeleid door Katie Byron. Meer info: www.living-heart.nl

Waar?: Eco- Dojo, Oude Baan 104 te 2390 Westmalle, België

Overnachten: kan in onze slaapzaal, pipowagen of een prive kamer: vraag de info

Cursuskosten:

  • 220 euro: 2 dagen les en de lunch inbegrepen. 195 euro bij volledige betaling voor 1 mei. Extra diner op zaterdag: + 12 euro
  • Inloopavond op vrijdag: 5 euro, gratis voor wie het weekend volgt.

Info en Inschrijvingen: click ‘contact’ op  de website van 
‘Internationale Shiatsu School’       www.issshiatsu.be