Zit je met vragen, kamp je met gezondheidsproblemen? Of ben je gewoon kritisch en op zoek naar een andere visie op je (het) leven?

Wil je jezelf, je omgeving, je ruimere bestaanswereld beter maken?

Wie op zoek is naar persoonlijke ontwikkeling en groei begeeft zich op een boeiend – hoewel niet altijd makkelijk – pad. Dat begrijpen we heel goed; we hebben die weg zélf ook afgelegd.

Het goede nieuws is dat de natuur volop inspiratie biedt voor wie zijn visie durft scherp te stellen. En dat is precies waarmee wij je willen ondersteunen.
Dankzij onze integrale aanpak van shiatsu, voeding, yoga en oosterse filosofie, reiken we je een ruime waaier aan ‘tools’ waarmee jij jezelf – je geest en lichaam – kan voeden en herstellen.

Provence-2013-7583 Provence-2013-6995 Provence-2013-7613 Provence-2013-7173 Provence-2013-7052

Shiatsu

Verdiep je in onze shiatsu opleiding, en je krijgt ineens meer inzicht in onze ontstaansevolutie. Je begrijpt hoe alles met elkaar verbonden is, en hoe dit inzicht je helpt balans te maken in het leven. Je verdiept je in de energetische structuur van het lichaam, hoe blokkades ontstaan, en hoe je deze ook weer oplost.

Kortom, de kracht van aanraking zal niet langer een geheim voor je zijn.

Voeding

Voeding is levensenergie, en heeft een belangrijke invloed op het lichamelijk, mentaal en emotioneel welzijn. Onze kooklessen en jaartraining ‘Koken met de vijf transformaties’ brengen balans op je bord, herstellen je energiepeil, en leren je dichter bij de – en dus jouw – natuur te gaan eten.

Op eigen tempo ontdek je de kneepjes van een andere manier van koken, eten en … de kunst van het verleiden om ook anderen te verlekkeren met gezonde kost.

Yoga

Bewust bewegen en ademen maken onmiskenbaar deel uit van een gezonde levensstijl. Volg de wekelijkse lessen bij een van onze yogadocenten, of dompel jezelf helemaal onder tijdens een intensieve okido yoga trainingsweek.

Maak contact met je levenskracht!

Studiedagen

Als een rode draad doorheen onze activiteiten lopen de studiedagen en lezingen: omdat je het een niet los van het ander kan zien, en alle activiteiten en inzichten samen een holistische visie vormen. Jij kiest je invalshoek: een verdieping in shiatsu, medicinaal koken, oosterse diagnose, en véél meer …

Je zal gaandeweg meer en meer harmonie en vreugde ervaren in jezelf, en je omgeving. En was je daar nu net niet naar op zoek?