Wekelijkse kooklessen

Reeks 1: Een Nieuwe start vol inspiratie!  6, 20 en 27 februari 2018

  • 6 februari  ’Breng wat nieuws in je menu’s’: Veggie, gevulde aardappel met rooktofu of makreel, boekweitsalade, 2-kleurenmousse van pompoen en broccoli met sesam, sushi groentenrol met nori en gemarineerde radijsjes, artistieke salade met geroosterde cashewnootjes, gegrilde wintergroenten met dressing van tuinkruiden.
  • 20 februari:   Stevige soepen uit vele landen, haverkoekjes en appelflappen. Rodebietensoep met haverroom (Rusland), bloemkoolsoep met cashewnootjes,  5 minuten erwtensoep met korriander of selder, verwarmende  erwtensoep met gerookte tempeh (Kempen), kliswortel bouillon (Japan), haverkoekjes (slecht 10’ werk), appelflappen met bosbessensaus
  • 27 februari : De lente in aantocht:  gerechten volgen nog
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *