Wekelijkse kooklessen op dinsdagavond

Nieuw! Meer achtergrondinfo  en evenveel lekkers koken!

Wat heb je nodig om gezond en lekker te koken?  Je hebt een basiskennis nodig van alle basisingrediënten en je moet kennis hebben van de vele verschillende kookstijlen. Vanaf dit najaar zullen we in de avondlessen stap voor stap  deze info meegeven. Lijkt dat jou saai? Neen hoor want daarbij gaan we ook rijkelijk koken! Onze recepten zijn eenvoudig en praktisch….daar zit onze 45-jarige ervaring voor iets tussen!

Reeks 4: 15, 22 en 29 mei 2018

Les 1: 15 mei:     Tempura van asperge en bosui, fijne veggie bouillon vol mineralen, gezonde smoothies, en een overheerlijke lasagne: all vegan en glutenvrij (dus allemaal groentjes!) met béchamelsaus en korstje (en dat zonder zuivel!). Zomerse salade met gemarineerde vruchten, hazelnootjes en een zoetzure saus

 Les 2:   22 mei    Zomers koken met wraps, taco’s en sausjes.(Bloemkoolroomsaus/groenekruidensaus/korriandermayonnaise). Glutenvrije tortilla met 3 ingrediënten. Frisse maaltijdsalades en pittige soepjes, ook voor jou picknick of op reis onderweg Een picknickmand, en wat neem je mee voor onderweg op reis: makkelijk, knapperig, en ook lekker zoets.

Les 3:  29 mei    Barbecue, (veggie!) marinade, quinoabrood, enz… jam met aardbeien en chia zaad, frisse drankjes met fruit en kruiden, koude schotel met variatie aan groenten, fruit, noten en aburage tofu… en we barbecuen op het terras in onze tuin!!! Deze les start wat vroeger: om 19.00, vele ingrediënten zijn  al voorbereid, zodat we snel ook kunnen tafelen

Klik hier voor meer info

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *