shiatsu      Provence-2013-7186

Wil je gewoon een keertje proeven van shiatsu? De basis van deze oosterse massagetechniek aanleren voor jezelf en je omgeving? Of ben je reeds zo geïnspireerd dat je shiatsu met méér mensen wil delen en jezelf wil scholen tot erkend beoefenaar?

Bij de Internationale Shiatsu School (ISS) ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je niet alleen de erkende opleiding van de Belgische Shiatsu Federatie, maar ook kortlopende cursussen, en los te volgen lezingen en workshops. We richten ons dus niet uitsluitend op mensen die professioneel met shiatsu aan de slag willen. Shiatsu is vooral verrijkend voor jezelf en je directe omgeving. Daarom hebben we tal van activiteiten die bijdragen tot je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens onze initiatieles kan je vrijblijvend kennismaken met shiatsu en de inhoud van onze opleiding. De ‘Shiatsu-Basiscursusis voor Iedereen’ is  ideaal voor wie de beginselen van shiatsu wil kunnen toepassen. Wie op dat moment besluit de opleiding te volgen, stroomt eenvoudigweg door naar cyclus I-B, cyclus II en III, en kan zich verder specialiseren dankzij de verschillende postgraduaten.

Overzicht shiatsu-aanbod         Klik hier!

 

Daarnaast zijn er lezingen en workshops die deel uitmaken van de verschillende cycli, maar evengoed toegankelijk zijn voor iedereen die interesse heeft. Deze gaan dieper in op bepaalde thema’s die nauw aansluiten bij shiatsu en de oosterse filosofie in het algemeen.

Ook yoga maakt integraal deel uit van de cursus en opleiding, alsook nieuwe inzichten in een meer gezonde en evenwichtige voeding gebaseerde op de principes van yin en yang.

Met andere woorden, je geniet van een integrale – zeg maar ‘holistische’ – aanpak die erop gericht is je eigen visie te verruimen en verrijken om krachtig en vol overtuiging in het leven te staan.

shiatsu3