Macrobiotiek Lage Landen

Beste macrobiotische vrienden,

Op 9 september ll besliste een groep van 10 mensen om een organisatie op te richten om verbinding te maken met allen die inspiratie vinden/zoeken in de macrobiotische filosofie en levenswijze, om informatie rond macrobiotische activiteiten te bundelen, om tot samenwerking te komen om macrobiotiek naar een breder publiek te verspreiden.

Nadien zijn 4 a 7 mensen van deze groep in enkele bijeenkomsten tot het besluit gekomen om deze organisatie open te trekken naar allen die belangstelling hebben om mee te werken aan de oprichting van MACROBIOTIEK LAGE LANDEN. Lage landen omdat van bij de aanvang ook vrienden uit Nederland betrokken werden, en we verder met hen willen spreken over een nauwe samenwerking.

Iedereen die de macrobiotische filosofie en praktijk als de fundamentele basis kiest voor het dagelijks leven, macrobiotiek zoals hierboven beschreven in de definitie, is van harte welkom om samen met vele(!) anderen deze nieuwe organisatie op te richten.

Alle info over MLL: macrobiotieklagelanden@gmail.com   en bij Georges Van Wesenbeeck 0032474819067.

                      Oprichtingsvergadering Macrobiotiek Lage Landen

                                          zaterdag 25 januari 2020

                         Heibrand te Wijngaardstraat 30, 2390 Westmalle                        

                                           van 10,30 u tot 16,30 u

                                                    met potluck

We willen die dag tot beslissingen komen over een visie- en een missietekst, over een vertaling van de definitie uit het Engels zoals hierboven vermeld  (of een nieuwe definiëring), en over de structuur voor de verdere werking van MLL.

Ook willen we een communicatiestrategie opzetten o.m. voor een FB-pagina,  een website e.a.. Met onze Nederlandse vrienden van NVVM (Nederlandstalige Vereniging voor Macrobiotiek) willen we

overleggen om te komen tot een vruchtbare samenwerking. En niet te vergeten, er moet ook worden gedacht aan het organiseren van leuke activiteiten.

Al deze zaken kunnen in verschillende werkgroepen worden besproken met als doel om tegen het einde van de dag tot concrete resultaten te komen.

Voor aanvang als je vroeg komt, tijdens en na de lunch en na de vergadering is er genoeg ruimte om kennis te maken en zelfs om een wandeling te maken in de bossen van de Trappisten.

Wij rekenen op uw aanwezigheid mét ideeën en voorstellen, en we durven ook veronderstellen dat enkelen onder jullie een zich na deze dag verder willen engageren om MLL verder mee te dragen.

 

Voor de potluck-lunch brengen jullie enkel een hoeveelheid voedsel mee voor jezelf. Wat je zult eten hangt dan af van het aanbod van alle anderen. Een extra vieruurtje mag. Voor drank wordt gezorgd.

U ontvangt deze uitnodiging van de organisatie waar u reeds actief bent of cursussen volgt, dit omwille van de privacywetgeving. Inschrijven voor deze dag is gratis maar moet wel gebeuren voor 20 januari 2020 via  macrobiotieklagelanden@gmail.com. Daarna gaan we er van uit dat we met u rechtstreeks mogen communiceren en krijgt u van ons meer gegevens over locatie, bereikbaarheid en programma.

Wij zien u graag spoedig terug.

Namens mijn confraters van de oprichtingswerkgroep, Georges Van Wesenbeeck 0032474819067.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *