Lentekoken: zuiverend, leren balans maken, zeegroenten e.a.

Zaterdag 18 en zondag 19 februari 2018 in de Eco-Dojo te Westmalle

Verfrissende en zuiverende lentegerechten, bereidingen met kruiden en zeegroenten en nog veel meer.

Een ontspannend en lekker weekendje met veel achtergrondinformatie. leer samen met andere  hoe je balans kan maken en echt krachtige vegan gerechten kan maken. Leer tijd winnen in je keuken, leer pikkels maken en andere gefermenteerde producten. Een erg praktisch gericht kookweekend… dank zij onze 45-jarige ervaring. Koken voor babies, kinderen of een moeilijke partner: leer hen verleiden door je kookkunst!

Programma, uren en kosten: zie de kookopleiding weekend 4

Alle weekends kunnen afzonderlijk gevolgd worden

Overnachten en ontbijt op zaterdag is gratis

Meer info: http://www.issshiatsu.be/koken/jaaropleidingen/cyclus-i/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *