Tijdens een themadag werken we de hele dag rond een bepaald thema. Je krijgt niet alleen theoretische achtergrond en toelichting. Je leert verschillende gerechten maken voor specifieke doeleinden, en hoe je daar zélf creatieve invulling aan geeft.

Programma
Fantastische soepen, maaltijdsoepen, wintersoepen en snelle gerechten.
Zaterdag 18 november 2017

Hoe gezond ontbijten. Verrassende recepten. Over gezonde vleesvervangers: verwarmend en lekker.
Zaterdag 16 december 2017

Het samenstellen van een gezonde maaltijd, variëren rond basisgerechten.
Zaterdag 13 januari 2018

Zuiverende gerechten.
Zaterdag 24 maart 2018

‘Sweet life’ Hoe omgaan met jouw verslavingen en verlangens: zoet, gebak, zuivel, vlees en olie. De héérlijkste alternatieven.
Zaterdag 21 april 2018

Praktisch

Tijdstip: op zaterdag van 9.30 tot 18 uur.

Locatie: De Natuurlijke Kookschool, Oude Baan 104, 2390 Westmalle

Kosten: 90 euro (incl. lunch en 2 proefbordjes). Beperkt aantal plaatsen, vooraf inschrijven noodzakelijk.

Info en inschrijven

 

 

MACROBIOTIEK: Wat?  Hoe begin je eraan?  Hoe kan ik dit combineren met een drukke baan en een sociaal leven?  Met kookdemo waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.
Geef je naam op, wij organiseren deze dag bij voldoende belangstelling. breng vrienden en familie mee.

Praktisch

Tijdstip: op zaterdag van 9.30 tot 18 uur.
Locatie: De Natuurlijke Kookschool, Oude Baan 104, 2390 Westmalle
Studiedag rond macrobiotiek: slechts 40 euro, inclusief lunch. Gratis voor deelnemers aan het kookprogramma, cyclus I.

Info en inschrijven