nov
10
vr
Shiatsu cyclus III: structurele shiatsu met Elio Haring
nov 10 @ 7:30 pm – nov 14 @ 5:00 pm
nov
11
za
Start Shiatsu cyclus I weekendopleiding @ De Internationale Shiatsuschool
nov 11 – nov 12 hele dag

Meer inf, klik hier.

nov
14
di
Kookles: maak je eigen natto en tempeh
nov 14 @ 7:30 pm – 10:00 pm

Maak je eigen natto en tempeh

Bereidingen met tempeh en natto voor herfst en winder: stoofpotje, gefrituurd en in een shiitake dasshi sausje, winterse misosoep. Een groentenlasagne met tempeh en witte saus.

Meer info, klik hier

nov
15
wo
Do-in lessenreeks
nov 15 @ 7:30 pm – 9:15 pm
nov
16
do
Lezing: oosterse kijk op mens & maatschappij
nov 16 @ 7:30 pm – 9:30 pm
nov
18
za
Koken niveau I – weekend 1
nov 18 @ 9:30 am – nov 19 @ 4:30 pm
nov
21
di
Kookles: maak je eigen amasake
nov 21 @ 7:30 pm – 10:00 pm

Maak je eigen amasake.

Lekker zoete bereidingen met amasake en andere gezonde zoetstoffen. Koekjes en puddingen om je lippen af te likken, appelstrudel. Glaceertechniek zonder suiker.

Meer info, klik hier

nov
22
wo
Do-in lessenreeks
nov 22 @ 7:30 pm – 9:15 pm
nov
23
do
Lezing: oosterse kijk op mens & maatschappij
nov 23 @ 7:30 pm – 9:30 pm
nov
29
wo
Do-in lessenreeks
nov 29 @ 7:30 pm – 9:15 pm
nov
30
do
Lezing: oosterse kijk op mens & maatschappij
nov 30 @ 7:30 pm – 9:30 pm
dec
2
za
Studiedag: de biologische (r)evolutie
dec 2 @ 9:30 am – 5:30 pm
dec
5
di
Kookles: feestkeuken
dec 5 @ 7:30 pm – 10:00 pm

Een groenten-fruit en zeegroenten BUFFET met 4- kleurige en pittige sausjes.

Je kan deze 8 bereidingen goed vooraf bereiden en mooi presenteren in schalen op een buffet. Naast een Indische rijstschotel serveren we een pittige rode bonengerecht, 5 groentebereidingen en appelgebak (ook glutenvrij) met topping.

Meer info, klik hier

dec
9
za
Oosterse geneeskunst en medicinaal koken, weekend 3
dec 9 @ 9:30 am – dec 10 @ 4:30 pm
dec
12
di
Kookles: een feestmenu met traditioneel Vlaamse gerechten
dec 12 @ 7:30 pm – 10:00 pm

Een feestmenu met traditioneel Vlaamse gerechten

Tomatensoep met balletjes, petatenstoemp (met gewone of zoete petatten), Kroketje van zoete gierst, Vegan vol au vent met gefrituurde tofu en champignons, frisse groentekrans met rode bonenhumous, rijstepap met gouden lepeltjes!

Meer info, klik hier

dec
13
wo
Shiatsu oefenavond
dec 13 @ 7:30 pm – 10:00 pm
dec
16
za
Koken niveau I weekend 2
dec 16 @ 9:30 am – dec 17 @ 4:30 pm
dec
26
di
Zuiveringsweek
dec 26 @ 10:00 am – dec 31 @ 4:30 pm
jan
6
za
Start shiatsu cyclus I weekendopleiding
jan 6 @ 9:30 am – jan 7 @ 6:00 pm
jan
8
ma
Start shiatsu cyclus I avondopleiding @ De Internationale shiatsuschool
jan 8 @ 7:30 pm – 10:30 pm
jan
13
za
Koken niveau I weekend 3
jan 13 @ 9:30 am – jan 14 @ 4:30 pm
jan
19
vr
Shiatsu cyclus III integratieweekend 1
jan 19 @ 7:30 pm – jan 21 @ 5:00 pm
Oosterse geneeskunst en medicinaal koken, weekend 4
jan 19 @ 8:00 pm – jan 21 @ 5:00 pm
feb
17
za
Koken niveau I weekend 4
feb 17 @ 9:30 am – feb 18 @ 4:30 pm
feb
23
vr
Shiatsu cyclus III integratieweekend 2
feb 23 @ 7:30 pm – feb 25 @ 5:00 pm
mrt
3
za
Studiedag: de vijf transformaties
mrt 3 @ 9:30 am – 5:00 pm
mrt
17
za
Oosterse geneeskunst en medicinaal koken, weekend 5
mrt 17 @ 9:30 am – mrt 18 @ 4:30 pm
mrt
24
za
Koken niveau I weekend 5
mrt 24 @ 9:30 am – mrt 25 @ 4:30 pm
apr
20
vr
Shiatsu cyclus III integratieweekend 3
apr 20 @ 7:30 pm – apr 22 @ 5:00 pm
apr
21
za
Koken niveau I weekend 6
apr 21 @ 9:30 am – apr 22 @ 4:30 pm