Kookweekend: Zomerse gerechten, op reis, desserts en veel meer

Wanneer:
mei 11, 2019 @ 9:38 am – mei 12, 2019 @ 5:00 pm
2019-05-11T09:38:00+02:00
2019-05-12T17:00:00+02:00
Waar:
Eco- Dojo
Oude Baan 104
Westmalle

11 – 12 mei 2019
• Zomerse gerechten: hoe ingrediënten kiezen en je kookstijlen aanpassen?
• Verfrissende desserts en drinks.
• Koken voor je eigen conditie: hoe omgaan met verlangen naar zoet, gebak, zuivel, vlees en olie?
• Hoe voedsel kiezen naargelang de situatie.
• Op reis gaan: hoe maak je balans?
• Classificatie van voedsel (effect op het lichaam, smaken, energetische richting).
• Kennismaking met de vijf transformaties in voeding: bereidingswijze, smaken en polariteit.
• De relatie tussen voedsel, ademhaling, houding en spirit: hoe ondersteunen zij elkaar?
• Okido yoga: dagelijks oefenschema voor meer flexibiliteit.

Overnachten gratis!

Klik Hier: http://www.issshiatsu.be/koken/jaaropleidingen/cyclus-i/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *